Левски 365 Животът в синьо!
Регистрация
Вход
/Привърженици

С рогата напред

Стига вече хленч, време е за работа

14 август 2020 @ 14:00
Антони Джамбазов (Anthony)
1691  /   2  /  

Не ви ли омръзна всеки път, когато някой от ръководството на Левски направи изявление, интервю или друга изява, да хленчи, да се оплаква колко е тежко и да описва бъдещето ни в най-мрачни краски? Докога само ще плачем за окаяната ни съдба, вместо да се предлагат решения и да се действа смело и решително?

Постоянно се говори за пълна прозрачност, но всъщност се случва точно обратното - взимат се заеми от загадъчни субекти, сключва се договор за охрана, без да се обяви с кой и при какви условия, с ТВ правата не е ясно какво се случва, въпреки договорените с помощта на феновете изгодни условия, сагата с новата екипировка и трите договора с различни доставчици пък съвсем не ми се зачеква, там провалът е огромен.

Дарителската кампания върви вяло, не се вижда особена активност от клуба, отново Тръст “Синя България” хвърля кански усилия да се случва нещо без да получава особено съдействие от общността.

Впрочем, прави много лошо впечатление, че в кампанията не се включват активно и редица фенски организации и популярни фейсбук страници, които иначе са свръх активни в критиките и изискванията си. Сякаш поради лични вражди сме готови да оставим Левски да погине, защото не можем да загърбим егото си и да свършим нужното заедно.

Иначе от клуба непрестанно говорят колко са важни феновете, как без тях нямало да бъде спасен Левски, как трябва да им се използва максимално потенциалът, но правят точно обратното. Всички предложения бяха тихомълком погребани, избра се управителен съвет съвсем непрозрачно, като в него влязоха хора с меко казано съмнителни качества. Повтарят се грешките от миналото, когато УС беше безгласен и неработещ орган, пълен с послушници, които само вдигат ръка в подкрепа на собственика.

Това пресъздава досегашния модел, който очевидно се провали с гръм и трясък и ни докара до вегетативното състояние, в което съществуваме последните 10-12 години.

У мен остава чувството, че отново се търси лесният начин – някой да дойде и да налива пари, а ние да ги харчим както намерим за добре. На думи ръководството подкрепя идеите и предложенията, но на практика седи и чака Бащица. Обаче на хоризонта такъв няма и единствените, които все още са готови да си дават и последното левче за най-голямата си любов, сме ние, привържениците на вековния Левски.

Ама и ние се уморихме, и на нас започна да ни омръзва. И не защото не искаме да даваме, а защото отсреща не получаваме това, което очакваме. И то не е облаги. Искаме наистина пълна прозрачност, отчет за всяка похарчена наша стотинка и най-вече искаме пълна отдаденост на каузата и реално свършена работа.

Но както казва един от новите членове на УС на Левски вчера в една медия - “Няма поводи за оптимизъм в Левски, никога не е било толкова тежко.”

Сигурно е прав, но съобщаването на нещо, което всички знаем не от вчера, не носи особени ползи.

И за случващото се не са виновни привържениците, които дават всичко от себе си.

Спрете да хленчите и почвайте да работите сериозно. Имате ресурс, с който не разполага нито едно търговско дружество в страната. Имате капитал, какъвто другите клубове в България не могат дори да мечтаят. Не затривайте и него, защото ще останете в историята като черно петно. Време е за мъже, както обича да казва един от новите акционери. Точно така е в момента.

Само Левски!


Криминалните хроники на Царя

26 юли 2020, 11:05  /  1019

Паулиньо: „Играх с Пато, а в мъжкия футбол с Коринтианс ме вкара Тите“

18 септември 2020, 14:36  /  1183

Уърлд Сокър: „Левски дава гръбнака на националния отбор преди Войната и през 60-те“

10 септември 2020, 13:53  /  678

Няма голям Левски без „номер 6“

22 август 2020, 13:32  /  1484

Дарителската кампания: без маска и грим

3 август 2020, 15:45  /  2390  /  7

Кандидатите за УС на Левски: какво иска да свърши всеки от тях?

28 юли 2020, 10:39  /  2543

Коментари за: Стига вече хленч, време е за работа (2)

1

103
Оставете ръководството да работи,стига напрежение сте вкарвали
14 август 2020, 15:18
0    2

2

103
Коментар, който трябва да бъде прочетен на ръководството !
18 август 2020, 05:33
1    0

Публикувай коментaр за: Стига вече хленч, време е за работа

ВАЖНО! За да публикувате и/или оценявате коментари, е необходимо да влезнете в своя профил и/или да се регистрирате!
Вход
Регистрация