Левски 365 Животът в синьо!
Регистрация
Вход
/Привърженици

Сираков на „Синьо Лято“: „Обещавам одит на клуба от голяма фирма“

12 септември 2020 @ 13:52
Левски 365 (levski365)
2196  /   1  /  

Президентът на Левски Наско Сираков се срещнa с левскари по време на традиционния летен турнир „Синьо Лято“ в курортният комплекс „Албена“. Турнирът е посветен на 70 години от рождението на Павел Панов и е организиран от фенклуба „Ултра Варна“.

„Аз очаквах, че сте ме поканили на ядене и пиене, а вие сте ми организирали другарски съд“, пошегува се Сираков с многобройната аудитория преди да завалят въпросите към него.

Никога не съм казвал, че по-важни са ми неорганизираните привърженици!

Наско Сираков

„Никога не съм казвал, че по-важни са ми неорганизираните привърженици. Напротив – ценя Националния клуб на привържениците на Левски и ще разчитам много на него в предстоящата кампания за членските карти!“, заяви той. Сираков обеща, че следващата седмица ще бъде организирана пресконференция, на която той, както и изпълнителният директор Павел Колев ще отговорят на множеството зададени въпроси, които останаха без отговор.

„Положението в Левски е много тежко и нито аз, нито самият клуб ще се превръщат в адвокати на някого във фенски конфликти.“ Той не е разбрал защо Павел Колев не е отговорил на част от въпросите, нито бил свидетел на неистините, които според членове на НКП са били изказани на пресконференцията преди седмици. „Не съм присъствал в тази част на пресконференцията“, категоричен беше той.

Сираков обаче обеща след въпрос на привържениците, че ще допусне да бъде направен одит на клуба от някоя от четирите големи и най-авторитетни одиторски фирми, стига обаче цената за това да бъде поета от привържениците.

Нямам план А за Левски, камо ли да имам план Б...

Наско Сираков

„Нямам план А за Левски, камо ли да имам план Б“, добави той на въпрос какъв е резервният му вариант, ако не намери финансиране.

На питане защо е допуснат заем от собственика на Царско село преди мача между двата отбора, Сираков каза: „Парите са на Тити Папазов и идват от негова фирма. А що се отнася до това защо при това положение е върнат първо заема към него, а не са правени плащания към НАП например, то отговорът е, че това са условията на краткосрочния заем.“

По повод критиките към Павел Колев от привържениците на срещата, Сираков заяви, че смята изпълнителния директор за един от най-добрите футболни администратори в България. „Имам му доверие и обещавам клубът да даде пълна информация какво и на кого дължим“, завърши Сираков.


Левскарите доминират и при победите над Уелс

5 септември 2020, 10:52  /  510

7 неща, за да се случи „Синята приказка“

7 август 2020, 07:00  /  4770  /  2

Как Левски и Лацио станаха приятели

19 август 2020, 09:38  /  4094

3670 лева за паметник на Гунди бяха събрани на турнир

25 юли 2020, 20:08  /  1390

За протестите и левскарството

26 юли 2020, 17:56  /  1956

Провокация към левскарството ли са белите гащета?

24 юли 2020, 08:00  /  3345  /  8

Коментари за: Сираков на „Синьо Лято“: „Обещавам одит на клуба от голяма фирма“ (1)

1

234
След като няма план за спасяване на клуба, какво прави там? Ако просто се надява, че нещата ще се оправят, с какво се различава от всеки един привърженик? Ако не се различава от привържениците, то тогава е редно да се присъедини към тях и да подкрепя отбора като тях - да дарява, да консумира фен артикули и да посещава мачове!

Големият въпрос е: "Какво прави Наско по-различен от всеки един от нас, че да бъде начело на ръководството на клуба?!?"
12 септември 2020, 15:10
0    0

Публикувай коментaр за: Сираков на „Синьо Лято“: „Обещавам одит на клуба от голяма фирма“

ВАЖНО! За да публикувате и/или оценявате коментари, е необходимо да влезнете в своя профил и/или да се регистрирате!
Вход
Регистрация