Какво казват вестниците?

„Тема Спорт“

  • Борислав Цонев: „Искам да съм лидер на Левски“. Това казва новото попълнение на „сините“ преди „Диема Спорт“ и признава, че в Берое най-добре се е разбирал с Мартин Камбуров.
  • „Колко и на кого дължим в момента?“. Въпросът на НКП към Наско Сираков е заел водещо място в темата за Левски във вестника. Предложението на „Тема Спорт“ е, че вероятно става дума за около 15 милиона лева дългове към бившия собственик Васил Божков. Междувременно пък друг бивш собственик Спас Русев отново обеща да покрие част от дълговете на клуба към „Виваком“.
  • Бразилецът Паулиньо отново ще е нападател в мача с Етър, прогнозира „Тема Спорт“. Причината е отсъствието на Найджъл Робърта поради травма.

„Мач Телеграф“

  • „Добре е, че си прибираме наши момчета и никой не мрънка за пари“, казва легендата на Левски Кирил Ивков пред вестника. „Помня как не пускаха в игра Ради и Борислав Цоневи и те молеха Гошо Тодоров да накара Гонзо поне да ги изпрати обратно в юношеския тим, за да играят в елитната група, а не само да тренират с мъжете.“
  • Стивън Петков ще взема заплата, която е точно таван – 10 000 лева. Това твърдение на сайта „Гонг“ е цитирано от „Мач Телеграф“.

Оставете отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Тенденции в публикациите

Всички права запазени. 2024 © levski365.com